Goddag, fremmede!

Det ser ud til, at du er ny her. For at komme i gang, klik på en af disse knapper!

DR3 søger unge introverte til ny programserie

MarleneMarlene Indlæg: 2
Redigeret december 2018 i Generelt

Find kærligheden i Virtual Reality

Det er svært at date. Det kan være angstprovokerende at gå ud på den der første date. For nogle er det så svært, at de helt dropper at date. Det kan være fordi de er angste, generte, introverte eller af anden grund har svært med det sociale.

DR3 vil gerne hjælpe. Til en programserie søger vi 8 singler, som oplever, de er alt for nervøse, generte eller introverte til at komme ud og som har lyst til at date på en ny og helt anderledes måde.

Lær hinanden at kende i et, til programmet skabt, virtual reality univers. Her kan I blive trygge ved hinanden og forhåbentlig ender det med, I bliver klar til at møde hinanden i den virkelige verden. Samtidig vil I også få mulighed for at fortælle om hvordan det er, at være introvert.

Så er du mellem 18 og 30 år så send mig en mail på mwey@dr.dk. Fortæl lidt om dig selv. Hvad oplever du som svært i datinglivet og hvorfor? Send også gerne et vellignende billede af dig selv. Husk fulde navn og telefonnummer.

Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforpligtende.

Alle fortjener at finde en kæreste!

Deadline: 30. januar 2019

Kommentarer

 • AyaAya Indlæg: 1
  Redigeret december 2018

  Hej Marlene og DR3

  Sjovt initiativ. Men jeg tror du forveksler "introverte" med generte/nervøse. :(

  Ekstroverte unge mellem 18-30 år kan tit være lige så generte og nervøse, eller have social angst på forskellige områder.

  Den største myte om at være introvert er, at så er du også genert eller menneskesky: https://businessbyyou.dk/den-stoerste-myte-om-at-vaere-introvert/

 • MarleneMarlene Indlæg: 2

  Hey, jeg prøver at komme alle steder hen. Det er ikke at misforstå, jeg må bare søge bredt. Men kan godt lave opslaget mere specifikt, hvis det er bedre? Men tak for svar:) KH Marlene

Log in eller Registrér for at kommentere.