Om mig

Jeg hedder Martin, og er 48 år. Jeg har hele mit liv været introvert, men først i de seneste år, er det rigtigt gået op for mig. Dvs. jeg har i mange perioder af mit liv forsøgt at blive en ekstrovert, så jeg bedre kunne følge med i de ekstrovertes hurtigtsnakkende og højtråbende kapløb. Men det har betydet, at jeg har måttet kæmpe med manglende energi, stress, udbrændthed og andre negative følelser i perioder.

Jeg opfatter mig selv som en social introvert, som er en introvert som er social, men ikke selskabelig anlagt. En social introvert har andre kvalitative behov for at være social end ekstroverte, og ofte under andre sociale betingelser/rammer end ekstroverte. Læs mere om social introverte her

Jeg er ved at skrive en bog og guide til introverte på dansk. Jeg vil løbende offentliggøre uddrag heraf i form af blog-indlæg her på introvert.dk.

I min fritid nyder jeg at gå ture med min hund, en Golden Retriever, i naturen, eller cykle og løbe. Jeg kan også godt lide at læse om introversion i forskellige bøger, websider, blogs og i Facebook-grupper. Jeg prioriterer derudover også møder med få venner eller familiemedlemmer i min fritid.

Martin fra introvert.dk med hund
Her sidder jeg med min hund, Aya, i sofaen

Hvorfor Introvert.dk ?

Jeg ønsker, at denne blog og forum for introverte kan hjælpe introverte i Danmark.
Formålet med bloggen er at udbrede kendskabet til introversion i Danmark, og at introverte udveksler erfaringer og udfordringer som introverte i forum. Visionen er i alt, at hjælpe introverte i hverdagen så meget som muligt med opbyggelige indlæg, tekster, rådgivning, tricks, teknikker, strategier osv.

AnnoncerIng og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Der er indsat lidt Google Annoncering på siderne, for at dække udgifter til webhosting, domæneafgifter, IT, software etc. Annoncerne er ikke nødvendigvis et udtryk for mine anbefalinger, men vises og administreres automatisk af Google.

Fotos og tekster på introvert.dk følger gældende lov i Danmark om ophavsret.

Som bruger af introvert.dk vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, at introvert.dk tillader Google Adsense at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger.