Om mig

Aya og Martin

Jeg hedder Martin. Jeg har hele mit liv været introvert, men først i de seneste år, er det rigtigt tydeligt gået op for mig. Dvs. jeg har i mange perioder af mit liv forsøgt at blive en ekstrovert, så jeg bedre kunne følge med i samfundet, som er præget af en ekstrovert kultur.

Men det har betydet, at jeg har måttet døje med  stress  symptomer og lav energiniveau i perioder.

Jeg opfatter mig selv som en social introvert, som er en introvert som er social, men ikke selskabelig. En social introvert har andre kvalitative behov for at være social end ekstroverte, og ofte under andre sociale betingelser/rammer end ekstroverte. Læs mere om social introverte her

Jeg er ved at skrive en guide-bog til introverte på dansk.

Jeg er uddannet i kommunikation fra universitet, cand.comm., samt master i dansk som andetsprog, og har i mange år arbejdet på sprogskoler. De senere år har jeg arbejdet på et bosted for unge med autisme.

I min fritid nyder jeg at gå ture med min hund, en Golden Retriever, Aya (se foto i starten af siden) i naturen, eller cykle og løbe.  Jeg prioriterer derudover også møder med få venner eller familiemedlemmer i min fritid.

Hvorfor Introvert.dk ?

Formålet med bloggen er at udbrede kendskabet til introversion og introverte personlighedstyper i Danmark, og at introverte udveksler erfaringer og udfordringer som introverte i forum. Visionen er i alt, at hjælpe introverte i hverdagen så meget som muligt med opbyggelige indlæg, tekster, rådgivning, tricks, teknikker, strategier osv.

Nogle har spurgt mig om det ikke var bedre, at starte diskussion på sociale medier, f.eks. Facebook. Men jeg synes det er svært at komme i dybden i diskussionerne på de sociale medier over tid. Og Facebook har en ret dårlig søgefunktion, hvor det er svært at finde gamle diskussioner i et virvar af “information overload”.

Derfor har jeg opsat et eksperiment med et sådant traditionelt forum som HER, hvor lettere at finde gamle diskussioner, efter forskellige emner og via Google-søgning og komme mere i dybden i diskussionerne over tid. Prøv introvert.dk´s søgefunktion – klik her

——-
AnnoncerIng og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Der er indsat lidt Google Annoncering på siderne, for at dække udgifter til webhosting, domæneafgifter, IT, software etc. Annoncerne er ikke nødvendigvis et udtryk for mine anbefalinger, men vises og administreres automatisk af Google.

Fotos og tekster på introvert.dk følger gældende lov i Danmark om ophavsret.

Som bruger af introvert.dk vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, at introvert.dk tillader Google Adsense at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger.